top of page

DIN LOKALE FRAKTBÅT 

Bruk oss når du trenger å frakte noe med båt. Vi kjenner Kragerøskjærgården godt og har lang erfaring med å transportere småfrakt ut til alle deler av skjærgården.

Med vår nye fraktbåt har det aldri vært lettere å frakte ting i Kragerøskjærgården. Med båten vår kan vi faktisk kjøre en fullastet henger fra IKEA direkte ombord! Trenger du å få fraktet partyutstyr ut til hytta? Ingen problem, vi hjelper med dette. Har du avfall som må kjøres inn til land? Vi rydder din eiendom i skjærgården og frakter dette inn til en avfallsplass. Vi kan også tilpasse båten etter behov.
 

. Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Frakt av byggevarer

Vi frakter materialer og andre byggevarer direkte til din eiendom i Kragerøskjærgården. Vi frakter både for privatpersoner og firmaer. 

Finn ut mer...

Frakt av møbler og varer

Skal du frakte store møbler eller et stort lass med varer ut i skjærgården? Ikke noe problem, vi frakter det du trenger hjem til deg. Hele året!

Finn ut mer..

Henting av søppel

Ønsker du å fjerne større mengder med søppel, gamle møbler, hvitevarer fra eiendommen din? Vi henter og håndtere ditt avfall.

Finn ut mer...

Sjøfrakt i Kragerø

Vi driver med mer enn bare frakt av gods og varer. Vi kan også transportere deg og dine. F.eks. sykkeløyhopping, fisking og dykking.

Finn ut mer...

bottom of page